Ron Matusalem 23 års Gran Reserva, 70cl Forstør

Ron Matusalem 23 års Gran Reserva, 70cl

Ny vare

Ron Matusalem er en rom som spiller på samtlige parametre. Den smager fantastisk, den ankommer i en flaske hvor der er tænkt på detaljer og æstetik og så er den kombineret med en knivskarp pris. Alt dette gør Ron Matusalem 23 til en lukrativ Top-Shelf rom.

For detaljeret info, se mere nedenfor

Flere detaljer

475,00 kr inkl. moms

Produkt information

Leveringstid1-3 dage

Yderligere information

Ron Matusalem 23 er en forholdsvis ny rom på markedet, den er skabt for at have en rom som kan konkurrere med Ron Zacapa, El Dorado og andre store rom mærker.

Når man endelig kan nænne at åbne denne specielle flaske og skænke sig et glas, så vil man blive ramt af duften fra honning, frugt, hasselnød, toffe og en fornemmelse af lækker sødme.

Når man så vælger at forkæle smagsløgene, så vil disse nyde en kraftfuld og nuanceret smag som bare bliver ved med at smage længe efter man har sunket. Udover den lange og lækre smag, så har Ron Matusalem 23 en yderst tiltalende cremet konsistens.

Den samlede oplevelse af denne rom er helt igennem fantastisk og til hver en tid en rom man kan være stolt af at byde gæster eller blot nyde for sig selv med benene på langs i sofaen.

Anmeldelser

Tilbehør