Ron Millonario XO Solera Reserva Especial, 70cl Forstør

Ron Millonario XO Solera Reserva Especial, 70cl

Ny vare

Ron Millonario XO er storebroderen til Ron Millonario 15 års. Forskellen på denne og den yngre model er følgende: Denne ældre rom er sødere, kraftigere og så er der faktisk spor af gardiner på glasset som var det en rødvin. 

For detaljeret info, se mere nedenfor

 

Flere detaljer

795,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Hvorvidt man syntes denne er bedre i forhold til Ron Millonario 15 vil være meget individuelt, men i forhold til det er den ”samme” rom med længere lagring mm., så er den i hvert fald anderledes. Dette menes på en meget positiv måde, det er simpelthen en super lækker rom. Hvis man er til denne slags rom, den sødere slags, så er dette en af de klart bedre/bedste rom.

Den har mange forskellige dufte som har besluttet sig for, at danne en symfoni der bevæger sig ud af glasset og mod din næse, disse dufte kan beskrives som karamelliseret banan, nødder, appelsin og en tung, men lækker, sødme.

Når man smager rommen, får man først et indtryk af krydderier, disse krydderier bliver hurtigt omfavnet af en lækker sødme fra dadler og figner. Man kan ligesom i dens lillebror Ron Millonario 15 spore en anelse brun farin, dog ikke lige så tydeligt. Til sidst slutter smagen af med en lang og behagelig finish som bliver hængende til stor nydelse.

Anmeldelser

Tilbehør