Ron Zacapa XO Solera Grand Reserva, 70cl Forstør

Ron Zacapa XO Solera Grand Reserva, 70cl

Ny vare

Dette er en rom for de som sværger til Ron Zacapa 23 års. Den 23 år gamle rom er en af de mest købte flasker i Danmark, dog ikke uden grund - den er fantastisk. Til de som elsker den eller blot er interesseret i noget af det bedste en rom kan tilbyde, kan det kun anbefales at investere i Ron Zacapa XO Solera Grand Reserva .

For detaljeret info, se mere nedenfor

 

Flere detaljer

845,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Det som gør forskellen mellem Ron Zacapa 23 års og Ron Zacapa XO Solera Grand Reserva rommen er således, at ved XO rommen, har man tilføjet 2 års ekstra lagring på cognac fade. Disse to ekstra år tilføjer mere kompleksitet og hvis det tiltaler en, så bliver rommen også en anelse mere kraftfuld.

De to års ekstra lagring på cognac fade kommer ligeledes til udtryk i rommens duft, den har nemlig et strejf af cognac, lidt nødder samt en dyb og mørk sødme.

Smagen af denne rom er fuldstændig eminent, det er en flora af lækre smagsnuancer med ekstremt meget fylde som sender dine smagsløg på en rejse. Når rommen begiver sig ned gennem halsen, vil man efterfølgende opleve en sublim eftersmag som bliver hængende i munden og lukker festen!  

Dette er en rom for dem som tror at Ron Zacapa 23 års er det ypperste af det ypperste og som gerne vil give det lidt ekstra for en fuldstændig eksklusiv smag samt et flot og æstetisk design af flaske.

Anmeldelser

Tilbehør